lördag 25 januari 2014

Lördag

Japp det är lördag. Ganska trevligt. 

(bild lånad från google)

Idag på schemat står det grishämtning på Åsby Kött och Vilt
Våran absoluta favoritbutik när det kommer till kött. Å eftersom frysen gapar tom så ska det bli skönt med en heffapåfyllning igen. :) Dessutom ska vi åka förbi sommarstugan å kika så allt är som det ska, och även träffa Pappa för en mysfika. Skulle ha träffats innan jul men vi blev ju sjuka så det blev inställt.

På tal om sjukor då.. Jodå det går upp å ner, vi verkar ha dragit på oss någon jäkla dubbelviruspryl för halsen strular lite fortfarande men mandlarna börjar läka bra, har fått världens jäkla munsår. Å what the fuck lixom, har aldrig haft munsår förut. Så detta var ju fullkomligt idiotiskt att få nu. 

Så just nu smörjs det med anti, men vet inte om jag är så imponerad annat över pris i förhållande till mängd. Minsta tuben på på länge haha.
Igår beslöt vi att barnen var friska nog för en tur ute, å gissa om dom var glada över att äntligen få åka pulka. De älskade det. Visst hade vi snö innan de blev dåliga men inte tillräckligt mycket för att åka pulka på. Å när snön kom hade ju alla feber å så. MEN nu äntligen. Å så glada dom var. Dessutom var det skönt att bara kunna släppa ut dom ålåta dom röja ett tag. Har ju varit inne å lekt sen förra onsdagen. Så man kan ju lugnt säga att vi alla klättrar på varandras nerver. 

Annars så har vi nog sveriges malligaste tjej just nu. M har äntligen fått sin stora stol i bilen. 
När pappa kom upp med kartongen så hade vi en liten spunkunge som hoppade upp å ner som en galning å bara hojtade av lycka. Sen kunde hon inte sluta krama på stolen. Lilla tokunge.
Sen på kvällen fick vi ju lov att ta en premiärtur, å man kan ju säga att hon var nöjd.

Lika nöjd var mamma som äntligen fick sitta fram igen, å dessutom sluta tänka på vart vindrutan var i förhållande till lilltokans huvud. Å oroa er inte, hon hade fysiskt växt ur stolen på alla sätt så säkerheten var inte bra och dessutom sitta så nära vindrutan så det var läge att byta.
Stolen är en sån som storasyster fick, en Cybex solution s2-fix Lollipop. Färgen skiljer sig lite från systers, lillasysters stol är lite gladare i färgen. Denna gången köpte vi inte från tyskland utan från babyland. Hade inte blivit så mycket billigare att köpa från tyskland denna gången. Beställde på tisdagskväll och i till lunch i torsdags var stolen hemma.
Barnen växer för fort! Ingen vagn, ingen bilbarnstol .. snyft.

Mina bäbisar är inga bäbisar längre. fan då.

kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar