lördag 8 juni 2013

En långhelg

Japp vi är mitt uppe i en långhelg. Helt underbart. I torsdags så satte vi fart på volvon (som för då var lagad äntligen) å drog först till Infracity å köpte en studsmatta. Sen for vi en smula tunglastade ner till sommarhuset. Tunglastade.. japp studsmattan inkl nät vägde över  70kg å den kan vara så att enda stället det gick att lägga det på var i takboxen.. *harkel*  Så vi tog det en smula försiktigt kan man säga hehe. Väl nere så öppnade vi upp å började lasta ur. Eftersom vi alltid är sena var klockan ganska mycket. Igång med byggandet av studsmatta. När ställningen är klar, duken utvecklad så ser jag.. 2 fina hål rakt igenom duken... SUCK. Bara att packa ihop igen å sura en stund. Saken var den att det var bara infracity som hade kvar den i lager så det var ingenstans i västerås vi kunde vända oss då. Ja ja. Barnen var nöjda å glada ändå. Igår så ringde jag barnens hus i infra och berättade om vårat dilemma. Dom sa direkt att dom hade lösa dukar så det var bara att vi kom dit å hämtade en ny. Finemang, förutom att vi inte ens är i närheten av 08a.. Ja ja skit å pannkaka å sur var jag. Men vi väntade finbesök så det var bra ändå. Ner kom bästast N och E och med sig hade dom släp, så vi försvann in till bauhaus å fixade sandlåda å ett par hundra kg sandlådesand. Sen snickrade N , E grävde rabatter och jag mös.. Heheh. De fick massor gjort. *LOL* När dom sedan åkte hemmåt så packade vi upp sandlådan å konstaterade att vi skulle öppnat den medans N fortfarande var kvar med skruvdragare och borrmaskin. För inget var förborrat å skruvmejseln som fanns att tillgå var lika ergonomiskt utformad som en bäckforell enligt herrn i familjen. Försökte förklara att de är sjukt bra utformade, han höll inte med å vidhöll att dom skulle vara asdåliga på att skruva skruvar med. Han har dock aldrig testat. 


Men vi hade lyckats få tag på en bytesduk till studsmattan så vi monterade den på kvällen. Snacka om glada barn. Fy fabian. Bus njööööööt. Å idag innan vi åkte hem så har hon bott i den haha. Vi köpte en som klarar ganska mycket vikt så även vi storfotar kan studsa. Skitkul :D Sandlådan tar vi nästan gång ;) Med skruvdragare. Hahahaha. Idag for vi hemmåt. Det utlovade solvädret blev bortregnat så vi tog med oss barnen å for hemmöver istället. Så nu sitter jag här å planerar å planerar. Underbara sommarhus. :D
Massor att göra å vi bara njuter planerar å drömmer. Barnen frågar redan när vi ska åka ner nästa gång å vi är så sjukt lyckligt lottade verkligen. Lyckebo är det .  Bara sitta på trappan i solen med en ful-kaffe å lyssna på alla fåglar, titta på alla djur som flyger runt å njuta. Denna gången fick vi både höra å se göken flera gånger. En ursöt lite gråsvartvit pippi med tofs på skallen gjorde mig sällis på verandan och trastens unge har lämnat boet å springer runt på gräsmattan. Lycka. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar