fredag 27 september 2013

Högflocken är samlad


Äntligen är hon hemma, hon den bruna utan namn.Har ett namn i bakhuvudet men vi får se om hon får heta det hihi. Japp alla mina rockar har ett namn och alla har olika personligheter. Chess är den svartvita skönheten som är köpt enbart för att hon är så jäkla udda dekorerad med elfeben och ganska mycket sånt också.  Lollo the Louet är mitt egna konstprojekt som inte är klart än. Lollo är en fena på tjocka garner och på att tvinna garner, för spolarna är STORA. Sen har vi nya fröken i mitten. En Kromski Fantasia i valnötsfinish. Flammig å snygg som attans, mycket snyggare än jag trodde att hon skulle vara, på bilderna såg hon ganska trist ut men hon gör sig inte helt på kort. Så det var ju trevligt att hon är lika fin som hon är bra.

Provspann lite igårkväll när barnen somnat å det tog lite tid innan vi var trevliga, men när det släppte spann hon så fint så fint. Därimot måste jag justera tramporna lite för vinkelnär lite udda, men det är en vanesak också. Annars så känns hon tung å rejäl å relativt stadig. Enda felen jag kan hitta är att ena trissan är svår att byta, den går så jäkla tajt mot stången, men det räknar jag med att det slits ner med tiden, och att ena spolen klickar mot trissan men jag har 5 till så det gör inget å det är inte säkert att det märks nått mer heller. Annars måste man vänja sig vid att få av å på vingen för det är ovant haha.
 
En annan sak jag saknade var ett ställ på rocken där man kunde ha trissorna just nu satte jag dom på spolstället under spolarna (för att småtassar ska låta bli de) och sen hade jag velat ha en bättre placering av spinkroken.
Petitesser helt enkelt.  

Im in looooove, ville ha en rock att spinna tunt på och trots att jag är värsta nybörjaren på det blev det kanonbra på premiärturen. Å den kändes mjuk å fin också så här ska spinnas sjalgarner. När barnen sover.. Vaaaaaaaaarför är det fredag för? Kan det inte få vara måndag å dagis hahahha

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar