tisdag 17 september 2013

Jahapp så har hösten börjat

Å för vår del gäller det att höstens sjukdommar trillat på oss igen. Denna gången är det Bus som blev dålig i lördags, ont i örat, rejält riktigt ont. SÖndagen var det över  och igår så fick hon ont i andra örat på kvällen. Dessutom hörde hon ingenting, Då såg jag att det runnit rejält ur första örat.. Jahapp. Tråckla ner ungen medicinerad i säng å sedan upp år inga VC direkt idag, För natten spenderades med en unge som kräkts, som hade balansrubbningar å mardrömmar. När hon vaknade var balansrubbningen bort å även öronvärken, men då hade det runnit massor ur örat också. Så iväg till läkaren som konstaterade dubbelsidig inflammat ion med spräck trumhinna på båda. Yeay. En rejäl dos pencillin å vara hemma ett tag så ska det förhoppningsvis läka, jobbigaste nu är att hon hör så dåligt hahaha. På riktigt lixom.


Annars så surar jag över att inte ha rätt utrustning spinnmässigt, just nu försöker jag baxa runt en långtradare i gamla stan i stället för att göra det med en moppe (så så ni som inte spinnar förstår hehe ;) ) Lollo är en långtradare perfekt, i rätt miljö. Hon är inte tänkt att spinna tunt på så jag får verkligen kämpa med henne. Har tittat ut en ny rock, fullt utrustad inkl allt extra man kan behöva så landar det på en 4700 ( från svensk affär, marginellt billigare utomlands) så det är ju en del att spara till.. suuuuck.

Tappade lusten lite att spinna nu när man lixom bara känner hur man motarbetas, det var dumt att testa en rock som fungerade kalasbra.. *suck*



2 kommentarer:

  1. Finns fullt utrustade för drygt 500 på blocket om man söker på angränsande län från STHLM...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo absolut, fast oftast så saknas det extra spolar osv. Gammal rock har jag redan, vill ha nått som är smidigt, lättare att flytta på än en gammal rock och med många spolar osv. Sällan man hittar en perfekt fungerande gammal almogerock med flera hela passande spolar och sånt till :)

      Radera