onsdag 13 februari 2013

oplaren

Så då var bil nr 3 besiktigad.. Opeln. Älsklingens bil. (ja nu äger ju han alla 3 men ändå opeln är inget jag kör alls körde hem den, thats it haha) Den blev inte heller godkänd, inte så förvånande, därimot så blev det inte på saker som vi trodde. Oplaren har bromsproblem, men inget som syntes på besiktningn men har nog att göra med abs:en. Den fick tvåor på bromsrör och upphängningen till ljuddämparen, de var nästan helt lösa. Å sen fick den värt att veta på länkarmsbussning. Så det blev lite mer att fixa på den än vi trodde. Men så kan det gå. Så nu när pengarna kommer in vid lön blir det att boka verkstadstid å fixa 2orna iaf. Å sen får vi ta abs:en senare och sist länkarmsbussningen.
Idag var första dagen på dagis för Bus. Så idag har vi haft mysdag hemma. Myran har verkligen njutit varje sekund av att inte ha storasyster hemma. Hahahah en vecka med alla hemnma i samma lägenheten tär på alla tydligen :D  Men nu så sitter det en sjukt trött bus i soffan (kommer garanterat somna en stund) men nöjd är hon. Så imorgon blir det dagis igen å så har dom gjort valentinepresenter som jag längtar efter att få se. :D

Vi har ju bröllopsdag imorgon, men tja.. noll stålisar, sjuk karl, å ingen barnvakt så ... torsdag tror jag morgondagen kommer att kallas helt enkelt. Blä för februari. Skitmånad för oss pengamässigt. Men så är det.. Å dessutom har vi då bröllopsdag och 2 födelsedagar  att dona med.

Nä nu ska jag klura på halskrage till voffe.. Tösnö å lång päls=snöbollar=bad=fön=skittrist efter varje promenad

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar